:)

Blev sugen på att fota lite nu! :D Hoopas ni får ngn härlig vår bild :) Ses :D


Soligt idag igen!! :D

Hej hejs :P Idag var det ju nästan varmare än igår. men nu har det nästan blivit mulet =/ Idag så har jag varit hemma o krattat och ätit glass :P Jag har cyklat lite också men ville inte cykla ngt mera när jag såg den där STORA spindeln hänga på mitt styre xD Sen så fick Jonte sin nya racercykle o.O jag kunde inte enns sitta på den, och sånna e läskig för man sätter fast skorna i pedalerna :_. Nu ska jag nog duscha eller något, Bye! :)

Soligt

Idag har jag gått i shorts och t-shirt. Det var ju 25  grader varmnt i solen typ, sen så har jag krattat lite på gården och gjort yoga i trampeten ;) Nu ska jag åka till momma o moffa och träffa släkten :) Sen tror jag att jag ska kolla  på titanic med Jonte. Ses ^^


Mera bloggar!!

Skulle vara jätte kul om någon skickade mej någons blogg, jag läser inte så många och några uppdaterar inte så ofta >.< Så ge mej bloggar haha, ;)


:)

Nu hade jag tänkt att skriva min kärlek om min katt. Du behöver ju inte läsa om du inte orkar :) Men jag vill ändå bara skriva den :)

Min katt Lurven vet alla mina hemligeheter, för jag pratar med han haha:) Det verkar faktist som han förstår mej.
När jag gråter brukar han slicka bort mina tårar :')
Ifall jag skulle få veta att han skulle dö, så skulle jag vara räddare än ifall jag skulle få veta att solen när som helst skulle sprängas :o Jag fattar inte hur en del kan tro att man skulle kunna sälja dom, bara för att man inte tål dom, det e ju löjligt. Jag skulle kunna nysa hela tiden bara för att få vara med han.

// Det var allt jag ville säga :) Hej svejs :D


Frida <33

Frida sov hos mej från Lördag till söndag :D Jag försökte ringa henne hela dagen, men det var inge svar. Sen typ kl 4 -halv 5 så ringde jag henne och då så var hon hos Ida, men sen så chattade vi och då kunde hon sova hos mej ändå haha :) Vi låg och skrattade hela natten ;D Måste stänga av datan nu, ses :)

Modem >.<

Vårat modem har varit lite krasligt och så, så jag har inte skrivit så mycket, :D Drömmde en mardörm inatt >.<  Drömmde att jag blev med i en ravin (fats det var igentligen ett liiiitet träd som välte)  och att pappa grävde upp mej haha! :D Sen så drömde jag att jag Frida och Tess kollade på roliga klipp på hennes mobil.. ena var typ att en gubbe red på en jätte ros :o som var köttätande hahaha :D Då skulle frida testa det, då blev hon uppäten =/

Aja ska duscha nu tror ja..  Ses :D

Skoter idag igen

Idag åkte vi också skoter upp till svart sjöarna, det var ännu tråkigare än igår haha :) Näe ska nog vila lite nu, ses :)

Skoter :D

Igår åkte vi skoter upp till svartsjöarna, det var jätte kul men det blev lite långtråkigt >.<



Det e ju liksom dubbel is,, och så e det vatten på den första... Jag skulle gå och kolla då mamma och Stefan fiskade, Då sprak den första isen flera gånger och mina fötter blev ganska blöt så jag fick sätta på plast påsar på  fötterna haha.





 Här är en bild då jag låg och torkade på skotern ;)



   Vår nya skoter :)



 Tarzan <3 ^^

Skoter :D

Snart ska jag och pappas kusin och hans fru och deras barn och våran familj ut och åka skoter till svart sjöarna. Ska bli jätte kul! :) Jag lägger in några bilder sen. Hej så länge ;)

Länge sen >.<

Det var ettt tag sen jag skrev sist, pg a. Ingen läser min blogg :) Men jag ska försöka att skriva mera ^^

RSS 2.0